Roos, Toos & Coos

  • Zondag 10 september 2023
  • Cafétent
Roos, Toos & Coos

Toos, Roos & Coos, hoe vrolijk, hoe fout, hoe meezingbaar, hoe gezellig wil je het hebben? Supervrolijk, superfout, supermeezingbaar en supergezellig? De zussen komen het liefst op plaatsen waar het feest is. Deze frivole dames zetten graag de bloemetjes buiten en zorgen ervoor dat de gasten op uw event de avond van hun leven beleven. Puur, eerlijk en recht voor z’n raap brengen zij vol overgave hun ode aan het leven. Ze toveren een lach op ieders gezicht. Samen zingen en draaien de zussen de muziek die iedereen aan het meezingen en swingen krijgt.

Humor, vrolijkheid en over the top

Trouwens… iederéén komt vanzelf in een zonnige stemming bij een optreden van deze dames, want humor, smartlapperij, vrolijkheid en enigszins ‘over the top’ doet hun verschijning én hun show vanzelf alle mondhoeken richting de oortjes gaan. Doe maar meezingen allemaal en laat je verleiden door de leukste zusjes van het Westelijk halfrond!

Uitgebreid feestelijk repertoire
Trouwens: de dames kunnen ook een aardig woordje over de grens, dat wil zeggen: over de Oostgrens, want voor 2 setjes Schlagers en ander gezellig Duits Meezingplezier draaien ze hun lieftallige handjes niet om.